3KB

Juf Jolien Neeckx
Juf Ann De Becker

 

 elfjes en draken
Op stap naar het bos, wat hadden we een plezier! We zagen en hoorden de herfst.  We ploederde lekker in de plassen en in de modder!  We zagen hoe taakjes en blaadjes door de stroming van een rivier meegenomen werden. We vonden allerlei paddenstoelen en herfstvruchten. We leerde bomen kennen met een witte stam, die noemen wel een berk wist je dat!  Met andere woorden, het was een top herfstdagje!! 
Ga maar zitten op je paard en hou je heel goed vast!   De draaimolen gaat draaien, rond en rond. De draaimolen gaat draaien, rond en rond.   We draaien en we draaien en ik ga naar je zwaaien. We draaien en we draaien, rond en rond.   Het paard gaat op en neer. Ik wil nog een keer!   De draaimolen gaat draaien, rond en rond. De draaimolen gaat draaien, rond en rond!   Ook hadden we een jarige te vieren in de klas. Hip Hip Hoera voor Noah!!  Dikke proficiat met je 5de verjaardag!!    
Iedereen is KAMPIOEN, met minder grijs en veel meer groen. Als we het samen kunnen doen, dan wordt iedereen een KAMPIOEN!
Sporten is gezond!  We hebben allemaal kampioenen in de klas! 
Op de kermis is het altijd feest. Ben jij al op de kermis geweest? Draaien in de molen, rijden in de buggy's, frietjes eten. Zullen we maar gaan?
'Wij zitten in de elfen en draken klas. Juf dan moeten wij ons toch ook als elfen en draken verkleden?' Zo gezegd, zo gedaan. We gingen meteen aan de slag met alles klaar te knutselen zodat we er uitzagen als echte elfen en draken. 
Samen spelen, samen delen dat is pas fijn. Samen spelen, samen delen dat is leuker dan alleen te zijn.    We mochten nog eens genieten van een leuk dagje in Don Bosco.  
Welkom, welkom welkom iedereen Doe je met ons mee? We beginnen zo meteen Welkom, welkom fijn dat jij er bent Zing gezellig mee als jij het liedje kent   Maar eerst nog even dit voor we verder gaan tellen we tot drie en dan roep jij je naam 1, 2, 3, ... Sorry maar helaas dat ging nog niet zo goed daar komt 'ie nog een keer nu weet je hoe het moet 1, 2, 3, ...   Welkom, welkom!!   Wat hebben we genoten van de eerste schooldagen en het spelen met onze vriendjes. En geluk hadden we ook!…

EMPTY