In de kijker ...

Foto's van de hele school

 
Het oudercomit√© laat de springkastelen al wat vroeger komen, zodat alle babbers al een uurtje tijdens de lesuren zich kunnen uitleven! 
buitenspelen met de karren  lekker fietsen in de wind  goed verstoppen en goed zoeken tot je alle kinderen vindt   stampen, rennen, rondjes lopen lekker spelen in het zand bergen maken, sloten graven en taartjes bakken op de rand   steentjes zoeken, grasjes aaien met krijt tekenen op de stoep en we gaan pas weer naar binnen als ik jullie straks weer roep
Vandaag is het buitenspeeldag ... ook in de BAB! De kinderen speelden allerlei buitenspelletjes in een doorschuifsysteem. Op het einde kregen ze allemaal nog een leuke frisbee! 
Tijd om nog eens een FLUOprikactie te houden!  Er waren weer veel kandidaten .... en 12 winnaars!
Vele babeers kwamen vandaag in hun pyjama naar school om zo de kinderen te steunen die om wille van een ziekte niet naar school kunnen. 
Heel wat kinderen waren in de kerstsfeer.
We oefenden met de kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar (Engelse, Duitse, Nederlandse)  kerstliedjes op de speelplaats. Daarna maakten we een wandeling door het centrum. We gingen ook langs het rusthuis en zongen onze liedjes voor de rusthuisbewoners.  De kinderen van juf Veerle zongen hun kerstliedje bij een klasgenootje dat ziek was en voor de grootouders van een kind van het vijfde leerjaar.  
Onze kleuters kwamen talrijk al STAPpend en al TRAPpend naar school. Onze STRAPdag was dus een GROOT succes! In de namiddag hielden we een echte FIETSPARADE en fietsen we rond en in onze school. De lagere schoolkinderen zwaaiden ons toe.  
Op vrijdag 22/10 hielden we onze eerste prikactie van FLUO. De kinderen die met een FLUOhesje naar school kwamen maakten kans op een mooi prijsje. Proficiat aan onze winnaars!
Onze BAbschakers van het vierde, vijfde en zesde leerjaar zijn terug gestart met schaken!  
Pagina 1 van 4

EMPTY